MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Henry, Ariel Joost & Schulman US reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2010-01-01
henry ariel joost schulman dir.jpg Talent: 53 53
Popularność: 56 56
Dramat: 67 67
Humor: 30 30
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1160962/ Akcja: 56 56
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-03-05 00:38:20 / Aktualizacja: 2018-08-27 16:30:31 Default 1.0
Opis:
Henry Joost
Filmography:
  Mega Man
 2016/I Viral
 2016/I Nerve
 2012 Paranormal Activity 4
 2012 A Brief History of John Baldessari
 2011 Metropolis II
 2011 Paranormal Activity 3
 2010 NY Export: Opus Jazz
 2010 Catfish