MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Anna Camp US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2007-01-01
anna camp act.jpg Talent: 51 51
Popularność: 48 48
Dramat: 51 51
Humor: 58 58
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2319871/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-03-06 23:08:23 / Aktualizacja: 2018-08-07 15:39:30 Default 1.0
Opis:
Anna Camp
Filmography:
 2018 Egg
 2017 Pitch Perfect 3
 2017 The Most Hated Woman in America
 2016 Brave New Jersey
 2016/I 1 Night
 2016 Café Society
 2015/I Caught
 2015 Pitch Perfect 2
 2014 Goodbye to All That
 2013 Autumn Wanderer
 2012 Pitch Perfect
 2012 Forgetting the Girl
 2011 The Help
 2009 Bottleworld
 2008 Pretty Bird
 2007 And Then Came Love