MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Nick Jonas US gwiazda muzyki ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
nick jonas mus.jpg Talent: 38 38
Popularność: 50 50
Dramat: 40 40
Humor: 38 38
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2679917/ Akcja: 52 52
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-03-14 16:14:08 / Aktualizacja: 2018-08-07 20:24:39 Default 1.0
Opis:
Nick Jonas
Filmography:
 2019 Chaos Walking
 2017 Jumanji: Welcome to the Jungle
 2016 Goat
 2015 Careful What You Wish For
 2010 Les Misérables in Concert: The 25th Anniversary
 2009 Night at the Museum: Battle of the Smithsonian