MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Ed Skrein GB aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2012-01-01
ed skrein act.jpg Talent: 49 49
Popularność: 46 46
Dramat: 50 50
Humor: 38 38
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 88 88
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm4534098/ Akcja: 65 65
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-05-17 22:46:58 / Aktualizacja: 2018-08-08 16:46:08 Default 1.0
Opis:
Ed Skrein
Filmography:
  A Patriot
  Maleficent 2
 2019 If Beale Street Could Talk
 2018 Born a King
 2018 Alita: Battle Angel
 2018/I Patrick
 2018 In Darkness
 2018 Tau
 2016/I The Model
 2016 Deadpool
 2015 Le Transporteur: Héritage
 2015 Kill Your Friends
 2015 Tiger House
 2015 Sword of Vengeance
 2014 Northmen - A Viking Saga
 2012 The Sweeney
 2012 Ill Manors
 2012/I Piggy