MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Maisie Williams GB aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2013-01-01
maisie williams act.jpg Talent: 55 55
Popularność: 40 40
Dramat: 60 60
Humor: 53 53
Główne   1   2  3  4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3586035/ Akcja: 49 49
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-05-17 23:01:48 / Aktualizacja: 2018-08-08 16:36:59 Default 1.0
Opis:
Maisie Williams
Filmography:
 2019 The New Mutants
 2018/I Departures
 2018 Early Man
 2017 Mary Shelley
 2017 iBoy
 2016 The Book of Love
 2014 The Falling
 2014 Gold
 2013 Heatstroke