MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Robert Sheehan IE aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2003-01-01
robert sheehan act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 43 43
Dramat: 62 62
Humor: 59 59
Główne   1   2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1588066/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-05-17 23:36:53 / Aktualizacja: 2018-08-08 16:34:57 Default 1.0
Opis:
Robert Sheehan
Filmography:
 2018 Mortal Engines
 2018 Bad Samaritan
 2018/II Mute
 2017 Geostorm
 2017 Three Summers
 2017 The Song of Sway Lake
 2016 Jet Trash
 2015/I The Messenger
 2015 Moonwalkers
 2014 The Road Within
 2014 Anita B.
 2013 The Mortal Instruments: City of Bones
 2011 Demons Never Die
 2011 Killing Bono
 2011 Season of the Witch
 2010 A Turtle's Tale: Sammy's Adventures
 2009 Cherrybomb
 2008 Ghostwood
 2008 Summer of the Flying Saucer
 2003 Song for a Raggy Boy