MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Norman Reedus US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1997-01-01
norman reedus act.jpg Talent: 62 62
Popularność: 45 45
Dramat: 65 65
Humor: 54 54
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 69 69
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0005342/  http://www.filmweb.pl/person/Norman+Reedus-3791 Inne Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-04 13:08:49 / Aktualizacja: 2018-09-08 20:03:22 Default 1.0
Opis:
Norman Reedus
Filmography:
 2017 Alien Invasion: S.U.M.1
 2016 Triple 9
 2015 Sky
 2015/I Air
 2015/I Vacation
 2014 Stretch
 2013 Pawn Shop Chronicles
 2013 Sunlight Jr.
 2013 Night of the Templar
 2012 Hello Herman
 2010 8 Uhr 28
 2010 The Conspirator
 2010 Meskada
 2009 The Boondock Saints II: All Saints Day
 2009 Pandorum
 2008 Cadillac Records
 2008 Red Canyon
 2008 Hero Wanted
 2007 Moscow Chill
 2007 American Gangster
 2006 Un crime
 2005 The Notorious Bettie Page
 2005 Antibodies
 2005 A Lot Like Love
 2004 Ôsama no kampô
 2004 Until the Night
 2003 Octane
 2003 Tough Luck
 2003 Nobody Needs to Know
 2002 Deuces Wild
 2002 Blade II
 2002 Luster
 2001 The Beatnicks
 2000 Sand
 2000 Bad Seed
 2000/I Gossip
 2000 Beat
 1999 The Boondock Saints
 1999 8 mm
 1999 Let the Devil Wear Black
 1998 Davis Is Dead
 1998 Dark Harbor
 1998 Reach the Rock
 1998 I'm Losing You
 1997 Six Ways to Sunday
 1997 Mimic
 1997 Floating