MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Lennie James GB aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1985-01-01
lennie james act.jpg Talent: 58 58
Popularność: 35 35
Dramat: 65 65
Humor: 57 57
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 70 70
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0416694/  http://www.filmweb.pl/person/Lennie+James-8300 Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-04 13:18:11 / Aktualizacja: 2018-09-08 20:06:44 Default 1.0
Opis:
Lennie James
Filmography:
 2017 Blade Runner 2049
 2017 Double Play
 2014 Get on Up
 2014 Swelter
 2012 Lockout
 2011 Colombiana
 2010 The Next Three Days
 2010 Mob Rules
 2007 Outlaw
 2005 Sahara
 2002 24 Hour Party People
 2001 The Martins
 2001 Lucky Break
 2000 The Announcement
 2000 Snatch
 2000 Il était une fois Jésus
 1999 Elephant Juice
 1998 Among Giants
 1998 Les Misérables
 1998 Lost in Space
 1997 The Perfect Blue