MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Stephen Dillane GB aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1987-01-01
stephen dillane act.jpg Talent: 65 65
Popularność: 58 58
Dramat: 70 70
Humor: 55 55
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0226820/  http://www.filmweb.pl/person/Stephen+Dillane-2541 Akcja: 58 58
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-04 13:27:01 / Aktualizacja: 2018-06-08 15:26:11 Default 1.0
Opis:
Stephen Dillane
Filmography:
 2018 Outlaw King
 2017 Mary Shelley
 2017 Darkest Hour
 2012 Zero Dark Thirty
 2012 Papadopoulos & Sons
 2012 Twenty8k
 2011 Perfect Sense
 2009 44 Inch Chest
 2009/I La révélation
 2008 Freakdog
 2007 Fugitive Pieces
 2007 Savage Grace
 2007 Goal II: Living the Dream
 2006 Klimt
 2005 The Greatest Game Ever Played
 2005 Goal! The Dream Begins
 2005 Nine Lives
 2004/I Haven
 2004 King Arthur
 2002 The Gathering
 2002 The Hours
 2002 La vérité sur Charlie
 2001 Spy game - Jeu d'espions
 2001 The Parole Officer
 2000 Ordinary Decent Criminal
 1999 Love & Rage
 1999 The Darkest Light
 1997 Déjà Vu
 1997 Firelight
 1997 Welcome to Sarajevo
 1996 Two If by Sea
 1994 Power and Lovers
 1990 Hamlet
 1988 Business as Usual