MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Steven Ogg CA aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1999-01-01
steven ogg act.jpg Talent: 40 40
Popularność: 20 20
Dramat: 35 35
Humor: 35 35
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 59 59
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1476804/  http://www.filmweb.pl/person/Steven+Ogg-1191801 Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-04 14:08:48 / Aktualizacja: 2018-08-08 16:49:01 Default 1.0
Opis:
Steven Ogg
Filmography:
 2019 The Short History of The Long Road
 2018 Solis
 2017 Orgami
 2016/IV The Escort
 2015 Black Dog, Red Dog
 2015 He Never Died
 2003 Mail Order Bride
 1999 Giving It Up