MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Danai Gurira US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2007-01-01
danai gurira act.jpg Talent: 53 53
Popularność: 45 45
Dramat: 54 54
Humor: 40 40
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 68 68
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1775091/  http://www.filmweb.pl/person/Danai+Gurira-525647 Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-05 18:09:49 / Aktualizacja: 2018-08-07 15:36:08 Default 1.0
Opis:
Danai Gurira
Filmography:
 2018 Avengers: Infinity War
 2018 Black Panther
 2017 All Eyez on Me
 2013 Mother of George
 2011 Restless City
 2010 My Soul to Take
 2010 3 Backyards
 2008/I Ghost Town
 2007/I The Visitor