MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Finn Wittrock US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2010-01-01
finn wittrock act.jpg Talent: 50 50
Popularność: 30 30
Dramat: 56 56
Humor: 43 43
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1587729/ Akcja: 51 51
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-06 02:09:11 / Aktualizacja: 2018-08-08 22:17:00 Default 1.0
Opis:
Finn Wittrock
Filmography:
 2018 Green Olds
  Semper Fi
  The Last Black Man in San Francisco
 2019 Plus One
 2018 If Beale Street Could Talk
 2018/I Judy
 2018 Locating Silver Lake
 2018 Write When You Get Work
 2018 A Futile and Stupid Gesture
 2017/II A Midsummer Night's Dream
 2017/I Landline
 2016/I La La Land
 2015 The Big Short
 2015 The Submarine Kid
 2015 My All-American
 2014/I Unbroken
 2014 Noah
 2014 Winter's Tale
 2010 Twelve