MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Seth Gilliam US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1993-01-01
seth gilliam act.jpg Talent: 44 44
Popularność: 32 32
Dramat: 54 54
Humor: 49 49
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 70 70
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0319121/ Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-06 02:16:55 / Aktualizacja: 2018-08-06 18:07:14 Default 1.0
Opis:
Seth Gilliam
Filmography:
 2018 Silver Lake
 2018 Change in the Air
 2017 Police State
 2014 Still Alice
 2012/I The Skinny
 2009 Did You Hear About the Morgans?
 2009 The People v. Leo Frank
 2008 Sympathetic Details
 2005 The Great New Wonderful
 2002 Personal Velocity
 2000 Punks
 1997 Tar
 1997 Starship Troopers
 1996 Courage Under Fire
 1995 Heading Home
 1995 Jefferson in Paris
 1993 Mr. Wonderful
 1993 Joey Breaker