MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Rory McCann GB aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1999-01-01
rory mccann act.jpg Talent: 35 35
Popularność: 25 25
Dramat: 36 36
Humor: 27 27
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 70 70
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0564920/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-06 13:47:26 / Aktualizacja: 2018-08-27 16:12:59 Default 1.0
Opis:
Rory McCann
Filmography:
 2017 xXx: Return of Xander Cage
 2015 Slow West
 2011 Season of the Witch
 2010 Clash of the Titans
 2009 Solomon Kane
 2008 The Crew
 2007 Hot Fuzz
 2006 Sixty Six
 2005 Beowulf, la légende viking
 2004 Alexander
 2003 Young Adam
 2003 The Devil's Tattoo
 2000 Pasty Faces
 1999 Ratcatcher