MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Kristofer Hivju NO aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2008-01-01
kristofer hivju act.jpg Talent: 48 48
Popularność: 29 29
Dramat: 43 43
Humor: 40 40
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 64 64
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1970465/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-06 13:51:23 / Aktualizacja: 2018-08-27 16:15:14 Default 1.0
Opis:
Kristofer Hivju
Filmography:
  Mango: Lifes Coincidences
 2017 The Fate of the Furious
 2016 The Last King
 2015 The Wendy Effect
 2014 Verden venter
 2014 Opération Arctique
 2014 Snow Therapy
 2014 Refroidis
 2013 After Earth
 2011/I The Thing
 2008 Manhunt