MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna David Morrissey GB aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1988-01-01
david morrissey act.jpg Talent: 68 68
Popularność: 55 55
Dramat: 64 64
Humor: 58 58
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0607375/  http://www.filmweb.pl/person/David+Morrissey-6743 Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-07 18:02:24 / Aktualizacja: 2018-08-08 15:02:36 Default 1.0
Opis:
David Morrissey
Filmography:
 2018 National Theatre Live: Julius Caesar
 2016 National Theatre Live: Hangmen
 2015 The Ones Below
 2013 Welcome to the Punch
 2012 Earthbound
 2011 Blitz
 2010 Thorne: Scaredycat
 2010 Thorne: Sleepyhead
 2010 Centurion
 2009 Nowhere Boy
 2008 Is Anybody There?
 2008 The Other Boleyn Girl
 2007 Le dragon des mers - La dernière légende
 2007 The Reaping
 2006 Basic Instinct 2
 2005/I Derailed
 2005 Stoned
 2001 Captain Corelli's Mandolin
 2000 Born Romantic
 2000 Some Voices
 2000 The Suicide Club
 1999 Fanny and Elvis
 1998 Hilary and Jackie
 1998 The Commissioner
 1994 Being Human
 1992 Waterland
 1991 Robin des Bois
 1988 Drowning by Numbers