MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Cliff Curtis NZ aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1993-01-01
cliff curtis act.jpg Talent: 60 60
Popularność: 50 50
Dramat: 63 63
Humor: 55 55
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 70 70
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0193295/  http://www.filmweb.pl/person/Cliff+Curtis-4263 Akcja: 54 54
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-07 18:10:38 / Aktualizacja: 2018-08-07 20:17:47 Default 1.0
Opis:
Cliff Curtis
Filmography:
 2025 Avatar 5
 2024 Avatar 4
 2021 Avatar 3
 2020 Avatar 2
 2018 En eaux troubles
 2016 Risen
 2015 Last Knights
 2014 The Dark Horse
 2012/I A Thousand Words
 2011 Colombiana
 2010 The Last Airbender
 2009 Crossing Over
 2009 Push
 2008 10,000 BC
 2007 Live Free or Die Hard
 2007 Fracture
 2007 Sunshine
 2006 The Fountain
 2005 River Queen
 2004 Spooked
 2004 Fracture
 2003 Runaway Jury
 2002 Paï
 2002 Collateral Damage
 2001 The Majestic
 2001 Training Day
 2001 Blow
 2000 Jubilee
 1999 The Insider
 1999 Bringing Out the Dead
 1999 Three Kings
 1999 Virus
 1998 Six Days Seven Nights
 1998 Deep Rising
 1996 Chicken
 1994 Kahu & Maia
 1994 L'âme des guerriers
 1994 Rapa Nui
 1993 Desperate Remedies
 1993 La leçon de piano