MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Kim Dickens US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1995-01-01
kim dickens act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 50 50
Dramat: 63 63
Humor: 48 48
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0225332/  http://www.filmweb.pl/person/Kim+Dickens-3393 Akcja: 51 51
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-07 18:17:18 / Aktualizacja: 2018-08-08 15:10:03 Default 1.0
Opis:
Kim Dickens
Filmography:
  The Highwaymen
 2018 Lizzie
 2016 Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
 2014 Gone Girl
 2012 At Any Price
 2011 Footloose
 2009 The Blind Side
 2009 One Way to Valhalla
 2008 Red
 2006 Wild Tigers I Have Known
 2005 Thank You for Smoking
 2004 Goodnight, Joseph Parker
 2003 House of Sand and Fog
 2001 Things Behind the Sun
 2000 The Gift
 2000 Hollow Man
 2000/I Committed
 1999 The White River Kid
 1998 Mercury Rising
 1998 Great Expectations
 1998 Zero Effect
 1997 Truth or Consequences, N.M.
 1995 Palookaville