MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Lorenzo James Henrie US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2004-01-01
lorenzo james henrie act.jpg Talent: 40 40
Popularność: 25 25
Dramat: 53 53
Humor: 44 44
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1319062/ Akcja: 47 47
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-07 18:24:05 / Aktualizacja: 2018-08-08 15:05:25 Default 1.0
Opis:
Lorenzo James Henrie
Filmography:
 2017 Warrior Road
 2016 Riding 79
 2015 Paul Blart: Mall Cop 2
 2010 Almost Kings
 2009 Star Trek
 2004 Arizona Summer