MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Stephen King US celebryta ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1981-01-01
stephen king cel.jpg Talent: 40 40
Popularność: 78 78
Dramat: 0 0
Humor: 40 40
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 59 59
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0000175/ Inne Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-07 20:37:00 / Aktualizacja: 2018-08-27 16:18:12 Default 1.0
Opis:
Stephen King
Filmography:
 2012 Stuck in Love
 2007 Diary of the Dead
 2005 Fever Pitch
 1996 Thinner
 1992 Sleepwalkers
 1989 Pet Sematary
 1987 Creepshow 2
 1986 Maximum Overdrive
 1982 Creepshow
 1981 Knightriders