MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Joseph Gilgun GB aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2006-01-01
joseph gilgun act.jpg Talent: 37 37
Popularność: 22 22
Dramat: 40 40
Humor: 35 35
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 70 70
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0318543/ Inne Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-07 23:51:43 / Aktualizacja: 2018-08-08 16:32:54 Default 1.0
Opis:
Joseph Gilgun
Filmography:
 2016 The Infiltrator
 2015 The Last Witch Hunter
 2014/I Pride
 2012 Lockout
 2011/I Screwed
 2009 Harry Brown
 2006 This Is England