MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Cristiana Capotondi IT aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Andrew ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1995-01-01
cristiana capotondi act.jpg Talent: 51 51
Popularność: 40 40
Dramat: 60 60
Humor: 65 65
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0135404/  http://www.filmweb.pl/person/Cristiana+Capotondi-105741 Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-06-27 14:20:51 / Aktualizacja: 2018-08-27 16:09:48 Default 1.0
Opis:
Cristiana Capotondi
Filmography:
 2018 Attenti al gorilla
 2018 Nome di donna
 2017 Metti una notte
 2016 7 Minutes
 2016 Tommaso
 2014/I Soap Opera
 2014 Un ragazzo d'oro
 2014 Amori elementari
 2013 Indovina chi viene a Natale?
 2013 The Mafia Kills Only in Summer
 2013 Amiche da morire
 2012 The Worst Christmas of My Life
 2011 Kryptonite!
 2011 The Worst Week of My Life
 2010 The Passion
 2010 Petty Letters and Love Crimes
 2009 Ex
 2007 Come tu mi vuoi
 2007 I Viceré
 2007 Scrivilo sui muri
 2006 Notte prima degli esami
 2004 Christmas in Love
 2004 To Sleep Next to Her
 1999 Il cielo in una stanza
 1995 Vacanze di Natale '95