MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Matteo Garrone IT reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1996-01-01
matteo garrone dir.jpg Talent: 63 63
Popularność: 52 52
Dramat: 70 70
Humor: 63 63
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0308520/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-08-08 17:10:09 / Aktualizacja: 2018-08-08 17:13:51 Default 1.0
Opis:
Matteo Garrone
Filmography:
 2019 Pinocchio
 2018 Dogman
 2015 Tale of Tales
 2012/II Reality
 2008 Gomorrah
 2004 First Love
 2002 L'embaumeur
 2000 Roman Summer
 1998 Oreste Pipolo, fotografo di matrimoni
 1998 Guests
 1997 Welcome Holy Spirit
 1996 Land in Between