MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Andrew Niccol NZ reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1997-01-01
andrew niccol dir.jpg Talent: 60 60
Popularność: 69 69
Dramat: 68 68
Humor: 35 35
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0629272/ Akcja: 58 58
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-08-10 18:02:58 / Aktualizacja: 2018-08-10 18:03:03 Default 1.0
Opis:
Andrew Niccol
Filmography:
 2018/I Anon
 2014 Good Kill
 2013 The Host
 2011 In Time
 2005 Lord of War
 2002 S1m0ne
 1997 Gattaca