MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Baltasar Kormákur IS reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1996-01-01
baltasar kormakur dir.jpg Talent: 60 60
Popularność: 58 58
Dramat: 69 69
Humor: 65 65
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0466349/ Akcja: 68 68
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-08-10 18:05:39 / Aktualizacja: 2018-08-10 18:05:44 Default 1.0
Opis:
Baltasar Kormákur
Filmography:
  The Good Spy
 2018/I Adrift
 2016 The Oath
 2015 Everest
 2013 2 Guns
 2012 Survivre
 2012 Contraband
 2010 Inhale
 2008 White Night Wedding
 2006 Jar City
 2005 Crime City
 2002 The Sea
 2000 101 Reykjavik
 1996 Áfram Latibær