MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Ben Wheatley GB reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
ben wheatley dir.jpg Talent: 53 53
Popularność: 48 48
Dramat: 60 60
Humor: 54 54
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1296554/ Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-08-10 18:13:01 / Aktualizacja: 2018-08-10 18:13:16 Default 1.0
Opis:
Ben Wheatley
Filmography:
  Untitled 'Ideal' Film
  Freak Shift
 2018 Happy New Year, Colin Burstead.
 2016 Free Fire
 2015 High-Rise
 2013 A Field in England
 2012 The ABCs of Death
 2012 Sightseers
 2011 Kill List
 2009 Down Terrace