MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Curtis Hanson US reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1972-01-01
curtis hanson dir.jpg Talent: 61 61
Popularność: 58 58
Dramat: 69 69
Humor: 53 53
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0000436/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-08-10 18:15:44 / Aktualizacja: 2018-08-10 18:15:50 Default 1.0
Opis:
Curtis Hanson
Filmography:
 2012 Chasing Mavericks
 2007 Lucky You
 2005 In Her Shoes
 2002 8 Mile
 2000 Wonder Boys
 1997 L.A. Confidential
 1994 The River Wild
 1992 The Hand That Rocks the Cradle
 1990 Bad Influence
 1987 The Bedroom Window
 1983 American Teenagers
 1979 The Little Dragons
 1977 Evil Town
 1972 Sweet Kill