MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Kirill Serebrennikov RU reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1998-01-01
kirill serebrennikov dir.jpg Talent: 62 62
Popularność: 48 48
Dramat: 66 66
Humor: 53 53
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1970598/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-08-10 18:34:53 / Aktualizacja: 2018-08-10 18:34:58 Default 1.0
Opis:
Kirill Serebrennikov
Filmography:
 2018 L'été
 2016 The Student
 2012 Betrayal
 2009 Crush
 2008 Yuri's Day
 2006 Playing the Victim
 2005 Bed Stories
 2004 Ragin
 1998 Razdetyye