MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Sean Baker US reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
sean baker dir.jpg Talent: 60 60
Popularność: 53 53
Dramat: 70 70
Humor: 55 55
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0048918/ Akcja: 30 30
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-08-10 18:46:09 / Aktualizacja: 2018-08-10 18:46:14 Default 1.0
Opis:
Sean Baker
Filmography:
 2017 The Florida Project
 2015 Tangerine
 2012/I Starlet
 2008 Prince of Broadway
 2004 Take Out
 2000 Four Letter Words