MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Drea De Matteo US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1996-01-01
drea de matteo act.jpg Talent: 50 50
Popularność: 31 31
Dramat: 53 53
Humor: 47 47
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0005576/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-02 19:54:39 / Aktualizacja: 2018-09-28 18:29:13 Default 1.0
Opis:
Drea de Matteo
Filmography:
  The Latin from Manhattan
 2017/II Don't Sleep
 2015 Street Level
 2015 Sex, Death and Bowling
 2015 Dark Places
 2013 Free Ride
 2009 Once More with Feeling
 2008 New York, I Love You
 2008 Lake City
 2007 Broken English
 2007 The Good Life
 2006 Farce of the Penguins
 2006 Walker Payne
 2005 Assaut sur le central 13
 2004 Love Rome
 2004 Beacon Hill
 2003 Prey for Rock & Roll
 2002 Meet Prince Charming
 2002 Deuces Wild
 2002 The Perfect You
 2001 Made
 2001 Swordfish
 2001 'R Xmas
 2000 Sleepwalk
 1996 'M' Word