MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Michelle Borth US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2002-01-01
michelle borth act.jpg Talent: 35 35
Popularność: 30 30
Dramat: 30 30
Humor: 30 30
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1218924/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-02 20:14:50 / Aktualizacja: 2018-09-28 18:31:13 Default 1.0
Opis:
Michelle Borth
Filmography:
 2019 Shazam!
 2016 Teenage Cocktail
 2012 Easy Rider 2: The Ride Home
 2011 A Good Old Fashioned Orgy
 2009 TiMER
 2007 Lucky You
 2006 Trespassers
 2006 Rampage: The Hillside Strangler Murders
 2003 Wonderland
 2002 In Your Face