MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Melissa Benoist US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2008-01-01
melissa benoist act.jpg Talent: 50 50
Popularność: 40 40
Dramat: 53 53
Humor: 45 45
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2552034/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-02 21:50:57 / Aktualizacja: 2018-09-28 14:33:45 Default 1.0
Opis:
Melissa Benoist
Filmography:
 2017 Billy Boy
 2017 Sun Dogs
 2016 Traque à Boston
 2016 Lowriders
 2015 Band of Robbers
 2015 The Longest Ride
 2015 Danny Collins
 2014 Whiplash
 2008 Tennessee