MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Lucy Boynton US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2006-01-01
lucy boynton act.jpg Talent: 51 51
Popularność: 38 38
Dramat: 49 49
Humor: 40 40
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2377903/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-02 23:27:30 / Aktualizacja: 2018-09-28 14:36:51 Default 1.0
Opis:
Lucy Boynton
Filmography:
 2018 Bohemian Rhapsody
 2018 Apostle
 2017 Murder on the Orient Express
 2017 Let Me Go
 2017 Rebel in the Rye
 2016 Don't Knock Twice
 2016 I Am the Pretty Thing That Lives in the House
 2016 Sing Street
 2015/I The Blackcoat's Daughter
 2013 Copperhead
 2006 Miss Potter