MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Sophie Kennedy Clark US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2012-01-01
sophie kennedy clark act.jpg Talent: 47 47
Popularność: 31 31
Dramat: 51 51
Humor: 40 40
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm4080531/ Akcja: 30 30
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-03 12:42:12 / Aktualizacja: 2018-09-28 13:20:21 Default 1.0
Opis:
Sophie Kennedy Clark
Filmography:
  The Naked Wanderer
 2018/I Tomorrow
 2018 Why Not Choose Love: A Mary Pickford Manifesto
 2018/II Lucid
 2018 Obey
 2017 Go North
 2016 The Phenom
 2015 The Danish Girl
 2015 The Marriage of Reason & Squalor
 2014 Stonehearst Asylum
 2013 Nymphomaniac - Volume 1
 2013 Nymphomaniac - Volume 2
 2013 Philomena
 2012 Dark Shadows