MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Constance Wu US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2006-01-01
constance wu act.jpg Talent: 50 50
Popularność: 38 38
Dramat: 49 49
Humor: 53 53
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2090422/ Akcja: 47 47
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-03 15:00:36 / Aktualizacja: 2018-09-14 15:22:37 Default 1.0
Opis:
Constance Wu
Filmography:
 2019 Wish Dragon
 2019 Low Budget Ethnic Movie
 2018/I Nouvelle génération
 2018 Crazy Rich Asians
 2018 All the Creatures Were Stirring
 2017 The Lego Ninjago Movie
 2017 The Feels
 2015/I Parallels
 2014 Electric Slide
 2013 Deadly Revenge
 2013/I Best Friends Forever
 2012 Watching TV with the Red Chinese
 2011 Sound of My Voice
 2007 Year of the Fish
 2006 The Architect
 2006 Stephanie Daley