MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Israel Broussard US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2010-01-01
israel broussard act.jpg Talent: 58 58
Popularność: 45 45
Dramat: 59 59
Humor: 54 54
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3441152/ Akcja: 43 43
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-03 15:14:55 / Aktualizacja: 2018-09-14 15:27:56 Default 1.0
Opis:
Israel Broussard
Filmography:
 2019 Happy Death Day 2
 2018 To All the Boys I've Loved Before
 2018 Extinction
 2017 Happy Death Day
 2017 Say You Will
 2016/I Good Kids
 2015 H8RZ
 2015 Jack of the Red Hearts
 2014 Earth to Echo
 2013 The Bling Ring
 2011 The Chaperone
 2010/I Flipped