MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Colman Domingo US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1998-01-01
colman domingo act.jpg Talent: 56 56
Popularność: 30 30
Dramat: 60 60
Humor: 46 46
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0231458/ Akcja: 43 43
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-04 03:18:22 / Aktualizacja: 2018-09-26 16:43:30 Default 1.0
Opis:
Colman Domingo
Filmography:
  Pale Blue Dot
 2018 If Beale Street Could Talk
 2018 First Match
 2018 Assassination Nation
 2016 Culling Hens
 2016 The Birth of a Nation
 2015 Beautiful Something
 2014 Selma
 2014 Time Out of Mind
 2013/I Lee Daniels' The Butler
 2013 Hair Brained
 2013 All Is Bright
 2013 42
 2013 Newlyweeds
 2012 Lincoln
 2012 Red Hook Summer
 2009 Passing Strange
 2008 Miracle at St. Anna
 2006 Freedomland
 2003 Kung Phooey!
 2000 Desi's Looking for a New Girl
 1999 True Crime
 1998 Around the Fire