MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Elizabeth Rodriguez US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1994-01-01
elizabeth rodriguez act.jpg Talent: 51 51
Popularność: 42 42
Dramat: 63 63
Humor: 44 44
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 81 81
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0735300/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-04 03:22:04 / Aktualizacja: 2018-09-26 16:45:30 Default 1.0
Opis:
Elizabeth Rodriguez
Filmography:
  The Latin from Manhattan
  Tonight at Noon
 2018 Making Babies
 2018 Skate Kitchen
 2017 Logan
 2016 11:55
 2014 The Drop
 2014 Glass Chin
 2014/I Take Care
 2013 Tio Papi
 2013/I Side Effects
 2011 All Things Fall Apart
 2010 Pound of Flesh
 2010 Jack Goes Boating
 2008 A Line in the Sand
 2007 On Bloody Sunday
 2006 Miami Vice
 2005 Sueño
 2005 Four Lane Highway
 2001 Blow
 2001 Acts of Worship
 1999 Golfballs!
 1998 Return to Paradise
 1997 I Think I Do
 1995 Dead Presidents
 1995 Desperado
 1994 Fresh