MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Michael Greyeyes CA aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1994-01-01
michael greyeyes act.jpg Talent: 41 41
Popularność: 32 32
Dramat: 55 55
Humor: 45 45
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0340729/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-04 03:34:02 / Aktualizacja: 2018-09-12 15:30:31 Default 1.0
Opis:
Michael Greyeyes
Filmography:
  Blood Quantum
 2017 Woman Walks Ahead
 2013 Jimmy P.
 2008 Passchendaele
 2007 Cosmic Radio
 2005 The New World
 2004 The Reawakening
 2002 Sunshine State
 2002 Zig Zag
 2000 Skipped Parts
 1998 The Minion
 1998 Phoenix Arizona
 1998 Firestorm
 1995 Rude
 1994 Dance Me Outside