MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Dominic Purcell GB aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
dominic purcell act.jpg Talent: 45 45
Popularność: 45 45
Dramat: 50 50
Humor: 25 25
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0700712/ Akcja: 69 69
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-04 08:46:20 / Aktualizacja: 2018-09-27 16:44:45 Default 1.0
Opis:
Dominic Purcell
Filmography:
 2015/I Isolation
 2015 Issue de secours
 2015/VI 119 jours: Les Survivants de l'océan
 2014 Elimination Game
 2014 Dernier combat
 2014/I The Bag Man
 2014 The Ganzfeld Haunting
 2014 King Rising 3
 2013 Ice Soldiers
 2013/I Split Decision
 2013 Vikingdom: L'Eclipse de sang
 2013 Suddenly
 2013 Assault on Wall Street
 2013/II Officer Down
 2012 Bad Karma
 2012 Hijacked
 2011 Straw Dogs
 2011 Killer Elite
 2011 Escapee
 2011 House of the Rising Sun
 2009 Blood Creek
 2007 Primeval
 2006 The Gravedancers
 2004 Blade: Trinity
 2004 Three Way
 2003 Visitors
 2002 Equilibrium
 2001 La loi des armes
 2000 Mission: Impossible II