MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna David Ajala US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2006-01-01
david ajala act.jpg Talent: 50 50
Popularność: 31 31
Dramat: 49 49
Humor: 30 30
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2916966/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-04 08:53:33 / Aktualizacja: 2018-09-27 16:51:10 Default 1.0
Opis:
David Ajala
Filmography:
  Sacrilege
 2016/I Brotherhood
 2016 Kill Command
 2015 Following Footsteps
 2015 Jupiter Ascending
 2014 Emulsion
 2013 Starred Up
 2013 Fast & Furious 6
 2012 Offender
 2012 Payback Season
 2011 One Day
 2010 National Theatre Live: Nation
 2008 The Dark Knight
 2008 Adulthood
 2006 Kidulthood