MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Zazie Beetz DE aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2015-01-01
zazie beetz act.jpg Talent: 46 46
Popularność: 45 45
Dramat: 52 52
Humor: 46 46
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm5939164/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-04 09:05:32 / Aktualizacja: 2018-10-07 11:45:41 Default 1.0
Opis:
Zazie Beetz
Filmography:
  X-Force
 2019 Joker
  Pale Blue Dot
  The Undiscovered Country
 2019 Against All Enemies
 2019 Finding Her
 2019 High Flying Bird
 2019 Untitled Babak Anvari Project
 2018 Slice
 2018 Deadpool 2
 2018 Dead Pigs
 2017 Geostorm
 2017 Sollers Point
 2016/I Wolves
 2015 Applesauce
 2015 James White