MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Michael Rosenbaum US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1997-01-01
michael rosenbaum act.jpg Talent: 52 52
Popularność: 40 40
Dramat: 50 50
Humor: 53 53
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 74 74
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0742146/ Akcja: 43 43
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-04 10:15:29 / Aktualizacja: 2018-09-27 16:36:46 Default 1.0
Opis:
Michael Rosenbaum
Filmography:
 2018/I The Neighbor
 2017 Guardians of the Galaxy Vol. 2
 2014 Back in the Day
 2012 Hit and Run
 2011 Catch .44
 2010 Brother's Justice
 2010 Fudgy Wudgy Fudge Face
 2010 Father of Invention
 2007 Kickin' It Old Skool
 2005 Cursed
 2005 Racing Stripes
 2003 Bringing Down the House
 2002 Poolhall Junkies
 2002 Sorority Boys
 2001 Rave Macbeth
 2001 Sweet November
 1998 Urban Legend
 1998 1999
 1997 The Devil & the Angel
 1997 Midnight in the Garden of Good and Evil