MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Alexis Knapp US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
alexis knapp act.jpg Talent: 37 37
Popularność: 31 31
Dramat: 25 25
Humor: 35 35
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 80 80
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3625065/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-04 10:24:09 / Aktualizacja: 2018-09-27 16:40:41 Default 1.0
Opis:
Alexis Knapp
Filmography:
  A Bend in the Road
 2017 Pitch Perfect 3
 2016 Urge
 2015 Pitch Perfect 2
 2014/I Grace: The Possession
 2014 The Anomaly
 2013 Cavemen
 2012 So Undercover
 2012 Pitch Perfect
 2012 Project X
 2011 Vamp U
 2010 Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
 2009 Couples Retreat