MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jon Hamm US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
jon hamm act.jpg Talent: 65 65
Popularność: 58 58
Dramat: 65 65
Humor: 60 60
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 74 74
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0358316/ Akcja: 52 52
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-04 16:21:18 / Aktualizacja: 2018-09-27 15:02:27 Default 1.0
Opis:
Jon Hamm
Filmography:
  Off Season
  Pale Blue Dot
 2020 Top Gun: Maverick
 2019 The Torture Report
 2018 Bad Times at the El Royale
 2018/I Tag
 2018 Beirut
 2018/I Nostalgia
 2017 Aardvark
 2017 Baby Driver
 2017 Marjorie Prime
 2016 Keeping Up with the Joneses
 2016 Absolutely Fabulous: The Movie
 2015 Minions
 2014 Million Dollar Arm
 2013 Le congrès
 2011 Friends with Kids
 2011/I Bridesmaids
 2011 Sucker Punch
 2010 The Town
 2010 The A-Team
 2010 Shrek Forever After
 2010 Howl
 2009 Stolen
 2009 A Single Man
 2008 The Day the Earth Stood Still
 2007 The Ten
 2006 Ira & Abby
 2002 We Were Soldiers
 2001 Early Bird Special
 2001 Kissing Jessica Stein
 2000 Space Cowboys