MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jim Sturgess GB aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1994-01-01
jim sturgess act.jpg Talent: 70 70
Popularność: 60 60
Dramat: 69 69
Humor: 35 35
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0836343/ Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-05 01:24:38 / Aktualizacja: 2018-09-27 14:55:54 Default 1.0
Opis:
Jim Sturgess
Filmography:
 2018 Berlin, I Love You
 2018 Jeremiah Terminator LeRoy
 2018 London Fields
 2017 Geostorm
 2015 Kidnapping Mr. Heineken
 2014 Stonehearst Asylum
 2014 Electric Slide
 2013 The Best Offer
 2012/I Ashes
 2012 Spike Island
 2012 Cloud Atlas
 2012/I Upside Down
 2011 One Day
 2010 Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
 2010/I The Way Back
 2009/I Heartless
 2009 Crossing Over
 2008 Fifty Dead Men Walking
 2008 21
 2008 The Other Boleyn Girl
 2007 Across the Universe
 2005 Mouth to Mouth
 1994 The Browning Version