MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Saffron Burrows GB aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1993-01-01
saffron burrows act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 45 45
Dramat: 59 59
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0004787/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-05 01:29:17 / Aktualizacja: 2018-09-27 14:58:54 Default 1.0
Opis:
Saffron Burrows
Filmography:
  Love Lies Bleeding
 2015 Quitters
 2012 Knife Fight
 2012 Small Apartments
 2009 Shrink
 2008 The Bank Job
 2008 The Guitar
 2007 Broken Thread
 2007 Dangerous Parking
 2007 Reign Over Me
 2006 Fay Grim
 2006 Perfect Creature
 2006 Klimt
 2004 Troy
 2003 Peter Pan
 2003 Galindez
 2002 Frida
 2001 Hotel
 2001 Séduction fatale
 2001 Enigma
 2000 Gangster No. 1
 2000 Timecode
 1999 Miss Julie
 1999 Deep Blue Sea
 1999 The Loss of Sexual Innocence
 1999 Wing Commander
 1997 L'entremetteur
 1997 One Night Stand
 1997 Lovelife
 1997 Nevada
 1996 Hotel de Love
 1995 Le cercle des amies
 1995 Welcome II the Terrordome
 1993 Au nom du père