MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Jordan Trovillion US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2010-01-01
jordan trovillion act.jpg Talent: 36 36
Popularność: 25 25
Dramat: 39 39
Humor: 38 38
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3561899/ Akcja: 43 43
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-05 14:00:03 / Aktualizacja: 2018-09-27 10:55:06 Default 1.0
Opis:
Jordan Trovillion
Filmography:
  Love Immortal
 2018/I Blue
 2018 The Old Man & the Gun
 2018 Gotti
 2017/I My Days of Mercy
 2017 Kampout
 2017 Needlestick
 2017 Horse Camp
 2017/I Eloise
 2016 Elder Island
 2016 Kampout: Director's Cut
 2016 A Mosquito-Man
 2015 Golden Shoes
 2015 Saugatuck Cures
 2015/II Fractured
 2014 A Matter of Faith
 2013 Mosquito-Man
 2013 Highland Park
 2012 Jack Reacher
 2012 The Domino Effect
 2012/I Crave
 2011/I Setup
 2010 Vanishing on 7th Street
 2010/I Trust
 2010 The Genesis Code