MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Monica Potter US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1996-01-01
monica potter act.jpg Talent: 50 50
Popularność: 47 47
Dramat: 62 62
Humor: 60 60
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0005321/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-05 14:07:05 / Aktualizacja: 2018-09-27 10:57:26 Default 1.0
Opis:
Monica Potter
Filmography:
 2009 The Last House on the Left
 2008 Lower Learning
 2004 Saw
 2002 I'm with Lucy
 2001 Along Came a Spider
 2001 Head Over Heels
 1998 Patch Adams
 1998 Without Limits
 1998 Heaven or Vegas
 1998 The Very Thought of You
 1998 A Cool, Dry Place
 1997 Con Air
 1996 Bulletproof