MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Freddy Rodríguez US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1994-01-01
freddy rodriguez act.jpg Talent: 60 60
Popularność: 50 50
Dramat: 61 61
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0135585/ Akcja: 65 65
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-05 15:15:23 / Aktualizacja: 2018-09-27 10:23:08 Default 1.0
Opis:
Freddy Rodríguez
Filmography:
 2014 Fort Bliss
 2013 CBGB
 2012 Soldiers of Fortune
 2008 Nothing Like the Holidays
 2008 Immigrants (L.A. Dolce Vita)
 2008 Bottle Shock
 2007 Planet Terror
 2007 Grindhouse
 2006/I Bobby
 2006 Lady in the Water
 2006 Poseidon
 2005 Harsh Times
 2005 Dreamer: Inspired by a True Story
 2005 Havoc
 2003 Red Zone
 2003 Dallas 362
 2003 Chasing Papi
 2001 Beyond the City Limits
 2001 Good Advice
 1999/I Payback
 1998 Joseph's Gift
 1998 Shock Television
 1998 Can't Hardly Wait
 1997 My Brother Jack
 1997 The Pest
 1995 Dead Presidents
 1995 A Walk in the Clouds
 1994 The Fence